Content HUGO BOSS

Η Hugo Boss συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα είδη γραφής & αξεσουάρ

Η Hugo Boss συνεχίζει να δημιουργεί και υπογράφει νέες σειρές ειδών γραφής και αξεσουάρ κάνοντας ξεχωριστές τις επιλογές σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα επαγγελματικά σας δώρα. Γνωρίστε τις εκπληκτικές best seller αλλά και νέες σειρές από είδη γραφής (πένες, στυλό), είδη γραφείου (notebooks, καλύματα σημειωματάριων, φακέλους) και αξεσουάρ (μπρελόκ, usb, φορητούς φορτιστές, ομπρέλες) με την υπογραφή της HUGO BOSS.

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων, βρείτε τα σε καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο αλλά και στο Facebook: Timeonline.gr

ILLUSION

Η σειρά “Illusion” παρουσιάζεται με υφές και αναλογίες που δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις, αναδεικνύοντας μια τέλεια ισορροπημένη σιλουέτα. Διατίθεται σε μια σύγχρονη ποικιλία τεχνικών χαράξεων και ματ λάκας, ή στην πιο κλασσική εκδοχή με ματ μαύρες ρίγες και καθαρούς τόνους χρωμίου.

TRADITION

Η “Tradition” είναι μια σειρά αξεσουάρ γραφής κατασκευασμένα με φίνο ανάγλυφο δέρμα. Η χρωματική παλέτα, όπως και οι μεταλλικοί τόνοι είναι κλασσικά σύγχρονοι, καθιστώντας τα το ιδανικό συμπλήρωμα στη συλλογή των γραφικών ειδών σας.

FRAMEWORKΗ σειρά “Framework” είναι γεμάτη αντιθέσεις. Η στρογγυλή σιλουέτα δίνει την αίσθηση του κλασσικού, ενώ η επεξεργασία των επιφανειών είναι απολύτως σύγχρονη. Η μαλακή έκδοση αποτελεί ένα συνδυασμό μαύρων υφών μέσα σε γυαλιστερές επιμεταλλώσεις, απαλής λάκας και χαράξεων υψηλής τεχνολογίας στον κάτω κύλινδρο. Η έκδοση με το πλέγμα διαθέτει εγχάρακτα γεωμετρικά μοτίβα τα οποία αναδεικνύονται μέσω της αντίθεσης με την επιμετάλλωση.

MIME

Το στυλό “Mime” διαθέτει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό, χάρη στην αναπάντεχη παράλληλη λειτουργία του ως στυλό για tablet, αλλά και στο αεροδυναμικό του σχήμα. Διαθέτει τελείωμα με εγχάρακτο μοτίβο πλέγματος που τονίζεται από τα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι ένα λειτουργικό αντικείμενο μοναδικού σχεδιασμού.

LEVELΗ σειρά “Level” αποτελεί τη μετουσίωση της ισορροπίας. Οι τέλειες αναλογίες της σιλουέτας ενισχύουν την πιο απολαυστική εμπειρία γραφής. Προσφέρεται σε κομψές εγχάρακτες μεταλλικές εκδόσεις – όλες επιμεταλλωμένες σε ματ μαύρο ή σκούρο χρώμιο- με καπάκι διακοσμημένο με γεωμετρικά ριγε μοτίβα, είτε σε χρώμιο, είτε σε ροζ χρυσό. Διατίθεται επίσης σε περισσότερο κλασσικές εκδόσεις, με απαλές, λακαρισμένες, χρωματιστές κορυφές που έρχονται σε αντίθεση με τους λαμπερούς κυλίνδρους.

PILARΗ σειρά “Pillar”με τις αντιθετικές υφές και τα δομικά μοτίβα αποτελεί ένα φόρο τιμής στην Industrial αισθητική. Οι εκλεπτυσμένες επιφάνειες και οι αναπάντεχοι χρωματικοί συνδυασμοί μεταξύ του μπλέ και του σκούρου χρωμίου, του ανθρακί με το ροζ χρυσό και την υφή του χρωμίου δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό φινιρίσματος, προσδίδοντας χάρη και μοντερνισμό.

JET

Η σειρά “Jet” αποτελεί την σύγχρονη ερμηνεία ενός κλασσικού σχήματος. Το βαθύ μαύρο χρώμα, οι λεπτομέρειες των κοίλων επιφανειών και οι έντονοι Industrial σκούροι τόνοι χρωμίου της χαρίζουν την αίσθηση της τελευταίας τεχνολογίας. Σε συνδυασμό με την λειτουργική και ελαφριά κατασκευή προσφέρει μια ακριβή και χαρακτηριστικά κομψή εμπειρίας γραφής.

EDGE
Το στυλό “Edge” είναι απολύτως μοναδικό. Η μινιμαλιστική αίσθηση του τετράγωνου σώματος ενισχύεται από τη απουσία clip, το οποίο αντικαθίσταται από μια κομψή χάραξη που αποκαλύπτει ένα μεγεθυμένο αλλά διακριτικό λογότυπο HUGO BOSS.

BARREL

Η σειρά “Barrel” είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Διακοσμείται με εκλεπτυσμένες γεωμετρικές χαράξεις και αντλεί την μοναδικότητά της από τις δυο απαλές σκούρες μαύρες ψηφίδες που διακόπτουν το μινιμαλιστικό της σχεδιασμό, αφήνοντας μια υπόνοια εκλεπτυσμού και αστικής κομψότητας.

EVOLUTION

Το στυλό “Evolution” είναι κατασκευασμένο με ένα δυνατό, ευθύ σκελετό. Η πένα και το στυλό αποτελούν ένα «αταίριαστο» ζευγάρι, διακοσμημένο με αντιθετικά στοιχεία, λεπτών εγχάρακτων ψηφίδων σε αποχρώσεις του γκρι.

FORMATION

Το στυλό “Formation” είναι ένα κομψό εργαλείο γραφής με σύγχρονη και ενεργή αίσθηση. Οι αντιθέσεις των εγχάρακτων ριγών στην κορυφή, σε συνδυασμό με το απαλό σώμα από λάκα και τους τόνους χρωμίου αποτελούν ένα καινοτόμο μείγμα.

GEAR

Η σειρά “Gear” εμπνεύστηκε από την ιδέα της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας, με στοιχεία που έχουν αντληθεί από τη συλλογή activewear της HUGO BOSS. Η ιδέα αυτή είναι φανερή στο ισορροπημένο σώμα, ιδανικό για μια εξαιρετική εμπειρία γραφής.

SASH

Κατασκευασμένα για μεγάλες επιδόσεις, λόγω του ελαφρού και ισορροπημένου σώματος, τα εργαλεία γραφής της σειράς Sash είναι κομψά και μοντέρνα, συνδυάζοντας την εγχάρακτη επιφάνεια και τον καινοτόμο απαλό δακτύλιο.

BOLD
Η συλλογή “Bold” αποτελεί έκφραση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας με διαχρονικές, ευθείες γραμμές. Οι τέλεια σμιλεμένες επιφάνειες ορίζουν την τομή ανάμεσα στην κομψότητα και τη λεπτομέρεια. Αυτή η σειρά είναι η ενσάρκωση της προσοχής στη λεπτομέρεια και της εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας.

STRIPE
Η κλασσική “Stripe” σειρά, με τις προσεγμένες αναλογίες, επανεφευρίσκεται αυτή τη χρονιά, διακοσμημένη με σύγχρονες και απαλές στην αφή επιφάνειες λάκας φινιρισμένη με αντιθέσεις μετάλλου.

PURE
Η σειρά “Pure” με την κωνική και αεροδυναμική σιλουέτα της επαναπροσδιορίζει τις μοντέρνες γραμμές με την δομική απλότητα. Αυτά τα εργαλεία γραφής συνδυάζουν την τεχνική ακρίβεια και τα περίπλοκα γραφικά μοτίβα για μια απτή εμπειρία γραφής στην τομή ανάμεσα στη λειτουργικότητα και το design.

ADVANCE
Αυτή η διαχρονική σειρά με τις κλασσικές καθαρές γραμμές, καλύπτεται με καινοτόμες υφές. Κάθε κύλινδρος συναρμολογείται προσεχτικά και τυλίγεται σε ύφασμα, θυμίζοντας οίκους μόδας και παραδοσιακά ραφεία. Διατίθεται σε όλη την απόλυτη παλέτα των κλασσικών κουστουμιών, μπλέ, σκούρο γκρι και ανοιχτό γκρί, εμπνευσμένο από την παράδοση του HUGO BOSS.

COLUMN
Τα κομμάτια “Column” είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις κομψές καμπύλες και στην υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των επιφανειών. Οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες των δακτυλίων προσφέρουν μια αντίθεση ανάμεσα στη λαμπερή και στη ματ επιμετάλλωση, προσδίδουν ένα στοιχείο art deco σ αυτά τα μοντέρνα όργανα γραφής.

STORYLINE
Κάθε στοιχείο των στυλό και των σημειωματάριων της συλλογής “Storyline”, δημιουργημένο με μια ανεπιτήδευτη φωτεινή παλέτα χρωμάτων, έχει σχεδιαστεί υπό την ιδέα του λειτουργικού μινιμαλισμού. Ένα απόλυτο άγγισμα πολυτέλειας χαρίζει στη συλλογή την υποψία του μοντερνισμού και της υπέροχης κατασκευαστική δεινότητας.

ESSENTIAL
Η κλασσική και ισορροπημένη σειρά “Essential” είναι απολύτως πολυχρηστική. Οι υψηλής ποιότητας υφές, κοπής διαμαντιού, είναι όλες επιμεταλλωμένες σε αποχρώσεις βαθύ μαύρου χρωμίου ή με ένα άγγισμα ροζ χρυσού, δίνοντας στη σειρά ένα αδιαπραγμάτευτα σύγχρονο χαρακτήρα.

Η σειρά “Essential”, με τον κλασσικό της χαρακτήρα, διαθέτει και μια πιο γοητευτική πλευρά, με εκδόσεις σε ποικιλία έντονων θηλυκών αποχρώσεων: κρεμ, μπορντώ, κκρί και γαλάζιο. Η χρωματική παλέτα συμπληρώνεται φέτος και με μια στιλπνή μαύρη έκδοση. Οι ελαφροί χρυσοί τόνοι χαρίζουν στη συλλογή εκλεπτυσμένη και διαχρονική κομψότητα.

Belsis co – 2103217370

0 comments on “Η Hugo Boss συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα είδη γραφής & αξεσουάρ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: